Er det noen her?

Som det fremgår av mitt første innlegg på denne bloggen, er jeg litt usikker på hvordan denne  nye bloggverdenen egentlig ser ut og hva som «skjuler seg i buskene»…
Om det har noen hensikt å legge ut omfattende innlegg med bilder osv. her på WordPress ?  Burde f.eks. en blogg på dette forum vært forfattet på engelsk?

Men jeg tester trøstig videre. Og derfor ville det hjelpe meg om de som tilfeldig fant dette innlegget, faktisk reagerte med en liten komentar. At innlegget var lest?  At bloggen var oppdaget?  Bare så jeg får en aldri så liten formening om det i det hele tatt finnes andre bloggere her ute…

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

5 svar til Er det noen her?

 1. fotoboksen sier:

  Jeg fant deg i hvert fall 🙂

  Tror det er lurt om du pinger innleggene dine på bloggrevyen.no. Der kan du samtidig velge kategori avhengig av innleggets karakter. Har funnet ut at bilder bør pinges under bilder/foto. Et par ganger har jeg lagt dem under natur eller glemt å angi kategori i det hele tatt, og det ser ut som om det er av betydning.

  Det er mange trivelige folk her inne, og mange som er veldig flinke til å ta bilder. Jeg finner masse inspirasjon hver eneste dag!

  Har også funnet ut at WP ikke egner seg så godt til å legge ut mange bilder på samme tid. Det tar nemlig ganske lang tid å få dem opp når man åpner innlegget. På samme måte blir det dersom man har enkeltbilder i de ulike innleggene på førstesiden. Derfor har jeg valgt bare å ha det siste innlegget der.

  Holder nå på å sjekke ut hvordan det vil arte seg å lage en egen side for fotografiene, og eventuelt bruke hovedsiden til noe annet. Tror den løsningen vil være topp for den varierte måten du blogger.

  Lykke til videre Argus!!

 2. argus37 sier:

  Svar Fotoboksen:

  Jeg fomler litt her for å finne ut av ting. Og jeg legger ikke skjul på at jeg synes det er litt tungvint. Særlig dette med bilder ja.

  Slik dette fremstår idag kan det synes som WordPress er lite egnet for NIB-reportasjer, men jeg kan selsvsagt ta feil. Kanskje kan man innenfor denne teknologien bygge egnede plattformer, men – det ligger på et litt annet plan…

  Jeg har pinget mine siste innlegg både i Bloggrevyen og på Twingly. Enkelte ganger har det utløst en liten storm og andre ganger er det knapt merkbare forskjeller, men akkurat her inne tror jeg det er en forutsetning ja.

  Jeg slet også litt med å finne ut hvordan jeg skulle få gitt tilsvar på komentarer, noe jeg anser som et «must», men nå ser det jo ut som jeg fant den døra…

  Dette med å legge inn flere enn ett bilde, har jeg nesten gitt opp her inne.
  Det ene er jammen vanskelig nok!

 3. vibeke sier:

  Hei!
  Du sier du har blogget i årevis. Da tar du kanskje noen av dine tidligere lesere med inn i WPcom? Ellers tar det litt tid å bli kjent med noen, men når du først blir det, er det masse hyggelige folk og greie/morsomme/fine etc. blogger rundt omkring. Det spørs jo hva dine interesser er. Og så må du være aktiv sjøl. Hvis du vil ha respons, mener jeg.
  Jeg er forøvrig uenig med Fotoboksen her ovenfor når det gjelder WP og det å legge ut flere bilder. Det tar ikke lang tid å laste opp – det kommer vel an på hva slags nettleser man bruker. Jeg har i alle fall aldri problemer med det. Verken å få opp sider med bilder eller å legge ut bilder. Flere bilder går også helt greit. Dersom man skal ha egen blogg for bilder er det derimot finest å bruke et mer egnet bildebloggtema. WPcom har et slikt et.
  Når det gjelder pinginga, trenger du ikke det for å få respons, i alle fall ikke etter hvert. Og i alle fall ikke Twingly – jeg er litt bob-bob når det gjelder Twingly 🙂
  Lykke til videre!

 4. fotoboksen sier:

  Synes egentlig ikke det er så vanskelig å legge ut bilder. Hent dem opp fra din egen maskin i ett jafs. Når de er lastet opp trykker du på «show» og angir størrelse og evt gir bildet en tittel osv. Når du skal sette inn neste bilde har du flere muligheter. Ikke ta dem opp fra galleriet du har lastet opp, men velg alternativet ved siden av (husker ikke hva det heter). Nå kan du velge om du vil sette dem inn som «thumbnail» under hovedbildet, eller sette dem inn i full størrelse slik du gjorde med det første. Så er det bare å gjenta prosessen.

  Twingly har jeg ikke hørt om en gang. Får sjekke ut den også 😉

 5. argus37 sier:

  Vibeke:

  Takk for innspill. Både «Fotoboksen» og jeg selv føler oss litt frem her.
  Jo, jeg skjønner jo at jeg må utvise aktivitet og bygge opp en blogg (slik jeg har gjort på VGB.no) Der har jeg tett oppunder 1600 innlegg og nærmer meg 1 million sidevisninger. Det er neppe aktiviteten det skal stå på, men – jeg pinget altså helt bevisst ikke de 3 første innleggene.
  Resultatet var ikke så veldig oppløftende (for å si det veldig forsiktig)

  Denne gangen pinget jeg både på Bloggrevyen og Twingly. Kanskje finnes det andre fora også?

  Både Fotoboksen og undertegnede har tusenvis av bilder publisert og derfor blir det litt viktig at man kan legge ut serier av bilder i optimal størrelse uten for mye ekstra arbeid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s